Vælg en sandwich i København

11 august 2021
Johanne Hansen

Sandwich i alle former og størrelser 

Der er ingen tvivl om, at sandwiches kan komme i forskellige former og størrelser og hvad enten du føler, at det skal være den sunde stil eller mindre sunde stil, kan det være en god idé at vælge noget, som du føler, giver mening for dig. 

For eksempel er det muligt at vælge noget helt lyst brød, der giver mere plads til fyld, men du kan også vælge noget rugbrød, der i sidste ende vil gå hen og give sandwichen lidt mere proteinrigt indhold. Dernæst kan du dog også vælge at gå midtervejen og simpelthen vælge en proteinrig bolle, som stadigvæk er lavet på det lyse hvedemel. Der er altså ingen begrænsninger for, hvad du synes, der kunne være lækkert. 

Dernæst kan du også vælge en ostebolle eller en bolle med chiafrø, som også giver et bestemt krydderi på selve sandwichen. 

Både til de kødspisende og de miljøbevidste 

Der er ingen tvivl om, at debatten omkring de bæredygtige tiltag i hverdagen er noget, der deler vandene. Nogle vælger at være miljøbevidste, når det kommer til måden, de vælger at indtage mad på. Nogle vælger at være det i deres måde at købe tøj på eller lignende. 

Hvis du er en af dem, der gerne vil gøre en forskel, når det kommer til maden, kan du vælge at spise mindre kød. Med en sandwich kan du let vælge til og fra, for eksempel kan du tilføje falaffel, som er en nem måde at vælge kødet fra. 

Du kan også gå med fisken i form af laks eller tun, som ikke er ligeså CO2- afkaldende og samtidigt heller ikke påvirker din krop ligeså meget som svin, kylling eller ko gør. Dog kan du vælge at beholde kyllingen eller nogle af de andre tre ting ligeså let som ingenting. Det er altså rimeligt lige til.

Sååå; måske en sandwich i København er dit næste madkøb?

Flere Nyheder