Tre tips til at finde den rette gulvsliber

03 august 2021
Camilla Skøtt

Hvis gulvet skal slibes, handler det om at finde den bedste fagmand til opgaven, men hvordan gør du det? Der er sikkert flere metoder, men vi har samlet vores tre bedste tips her – læs dem, og få inspiration til at gribe jagten på den rette gulvsliber rigtigt an.

Det kan være svært med håndværkere, for der er så uendeligt mange af dem, og derfor kan det synes nærmest umuligt at vælge. Mange overvejer at klare arbejdet selv, så de ikke bare slipper for at hyre en fagmand, men så de også spare penge og yderligere kan vide sig sikre på, at de ikke bliver taget ved næsen.

Så langt behøver du nu ikke at gå, hvis du leder efter gulvafslibning på Djursland. Du kan i stedet følge de tre råd, vi har listet neden for.

1) Spørg venner og bekendte

Uanset hvad er den bedste anbefaling altså den, du kan få hos folk, der kender dig. Start derfor din jagt på gulvafsliberen med at forhøre dig blandt venner, familie og bekendte – måske er der en, der har gode erfaringer. Eller dårlige for den sags skyld – dem vil du jo også gerne undgå.

2) Tjek trustpilot

Kender du ikke nogen, der kender nogen, så er der et andet redskab, du kan ty til. Ja, faktisk kan du også med fordel bruge det, selvom du har fået anbefalet en gulvsliber. 

Det er selvfølgelig Trustpilot, vi taler om. Her anmelder tidligere kunder deres oplevelser, og det kan være en god rettesnor i forhold til, hvor godt du kan stole på den håndværker, du har udset dig.

3) Indhent flere tilbud

Der er ingen, der ønsker at betale mere end højest nødvendigt, og derfor bør du altid indhente tre forskellige tilbud. Det giver dig mulighed for at sammenligne på forskellige parametre som pris, kvalitet og materialer.

Flere Nyheder