Spørgsmål omkring kviklån online

16 februar 2020
Cecilie Mortensen
Spørgsmål omkring kviklån online

Der kan være en del spørgsmål, man gerne vil have svar på, når man skal låne penge online. Disse kan du ofte finde på de lånesider, der sammenligner lån online. Du kan dog også læse med videre her, hvis du vil have svar på nogle af de gængse spørgsmål, der kan være til et lån. 

Hvad betyder ÅOP på et lån? 

Et af de begreber, som du nærmest ikke kan komme udenom er ÅOP. ÅOP er en forkortelse for omkostninger i procent. Det angiver dermed, hvad dine omkostninger er årligt på dit lån, udover selve lånebeløbet. Du vil formentlig opleve, hvordan denne ÅOP ofte er høj på relativt små lønebeløber. Det kunne eksempelvis være et kviklån 5000 kr. Her vil pengene nemlig oftest skulle betales hurtigere tilbage, og det vil betyde, at de månedlige rate også vil være højere, end hvis løbetiden var fordel over flere år. 

Hvad betyder et låns løbetid? 

Løbetiden angiver, hvilken periode lånet skal betales tilbage over. Du kan finde løbetider på både 3 mdr., 6 mdr., 12 mdr., 36 mdr. m.m. Og det angiver dermed hvor lang tid, du månedligt skal betale tilbage i. Man skal være opmærksom på, at man har råd til at betale den månedlige rate i den periode, som løbetiden gælder. Ellers kan man nemlig opleve ekstra høje omkostninger, som kommer på ens lån. Det er derfor vigtigt, at man kan betale sig lån. 

Hvor optager man lån online? 

Hvis du ønsker at optage et kviklån på eksempelvis et par tusinde kr., så er dette noget, man kan gøre på forskellige sammenligningssider. Disse sider fungerer som et mellemled mellem dig og låneudbyderne. Det betyder dog ikke, at dit lån bliver dyrere af den grund. En sammenligningsside gør det blot nemmere at overskue de muligheder der findes, når man har besluttet sig for at låne penge online. 

Flere Nyheder