Specialcars.dk: Kom i gang med flexleasing

13 oktober 2020
Camilla Skøtt

Drømmer du om at lease en luksusbil, der kan være dit officielle visitkort på vejene, så er flexleasing med garanti noget for dig. Vi har talt med specialcars.dk for at høre, hvordan man kommer i gang.

Vil du gerne i gang med flexleasing, skal du starte med begyndelsen; hvilken bil drømmer du om at køre i. Du har med sikkerhed både krav, ønsker og drømme, og måske kan de alle indfries, og måske er du nødt til at gå på kompromis indimellem – det ved du først, når du har talt med en rådgiver.

Hos specialcars.dk anbefaler de, at du kontakter et leasingselskab, der har erfaring med den type af biler, du drømmer om at have holdende i garagen. Her kan du afklare dine behov i samarbejde med en konsulent, så I får klarlagt, hvad der er need to have, og hvad der bare er nice to have.

Herefter sættes jagten på den rette bil ind. Det valgte leasingselskab har garanteret et bredt netværk af forhandlere over hele Europa, og dermed bliver det muligt at finde din drømmebil.

Tilrettelæg en leasingaftale

Når bilen er fundet, skal der udarbejdes en leasingaftale, og her tages der højde for dit kørselsmønster, ligesom det er muligt at vælge en splitleasingaftale eller måske sæsonleasing, hvis du gerne vil køre efter vejret.

Sidst men ikke mindst skal du have styr på service og forsikring, og hvis du har valgt et professionelt leasingselskab, kan alt det praktiske ordnes gennem dem – det fortæller specialcars.dk.

Når leasingaftalen udløber, skal bilen sælges igen. Faktisk forpligter du dig til selv at købe bilen ved aftalens udløb eller alternativt anvise en ny køber, og derfor er det vigtigt, at du allierer dig med et leasingselskab, som kan hjælpe dig videre – ligesom du skal have fokus på, at restværdien fastsættes realistisk, så du ikke kommer til at tabe penge i sidste ende.

Flere Nyheder