Send din pakke billigt med DAO

08 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke, og leder du efter den bedste forsendelses metode? Så kan du med fordel vælge DAO.

Send pakker med DAO – nemt og billigt

Du kan med fordel vælge den danske operatør DAO når du ønsker at sende en pakke på tværs af landet. DAO, tidligere kendt under navnet Dansk Avis Omdeling, har nemlig mange års erfaring med fragt, forsendelse og distribution. Og så er DAO samtidig berømt for at være blandt de billigste og mest fleksible udbydere af forsendelses løsninger for såvel private som for erhvervs kunder.

Hvorfor skal jeg bruge pakke.dk når jeg ønsker at sende pakker via DAO?

Hos pakke.dk kan du sammenligne priser på forsendelse fra forskellige operatører og dermed finde den optimale metode for netop din forsendelse. Den smarte pris beregner på pakke.dk viser dig de dags aktuelle priser på forsendelse fra operatører så som UPS, Jetpak, DHL, TNT, Post Nord, GLS, FedEx, DAO og BRING.

Det er nemt at bruge pris beregneren til at finde den billigste og hurtigste forsendelses metode. Du indtaster blot diverse oplysninger vedrørende din forsendelse i beregneren – det være sig pakkens væg og mål samt modtagerens adresse. Så vil du få præsenteret en række forskellige modeller for forsendelse, komplet med pris og forventet leverings tid. Du kan oven i købet bestille og betale din forsendelse hos pakke.dk.

Når du vælger forsendelse via DAO kan du tilmed vælge at bestille et pakke label til udskrivning, eller du kan få en unik forsendelses kode som du blot skal skrive direkte på pakken. Ved hjælp af DAOs egen app kan du følge din forsendelse på din rejse fra pakkeshop til modtagerens adresse – eller til en anden DAO pakkeshop hvis du har valgt denne mulighed. Det bliver ikke nemmere at sende pakker!

Du kan finde de dags aktuelle DAO priser på din forsendelse vis pris beregneren på pakke.dk

Flere Nyheder