Lokal dyreklinik i Værløse

25 november 2019
Astrid Pedersen
Lokal dyreklinik i Værløse

Dit nye kæledyr fortjener det bedste. Som nybagt dyreejer har du påtaget dig et stort ansvar. Det påhviler dig at sørge for, at hunden, katten, kaninen eller marsvinet får den absolut bedste pleje, såvel når det gælder kost, ernæring og hygiejne som når det handler om opmærksomhed og kærlighed.

Din nye familiedyr er ikke blot en anskaffelse, men indgår i familiens husholdning på lige fod med alle andre medlemmer. Dette kan måske godt være en stor mundfuld for en førstegangs dyreejer at sluge, og vil i sagens natur medføre en del usikkerhed. Og så er det godt, at du ikke står alene med opgaven. Din dyrlæge vil til enhver tid kunne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget, der angår pasning og pleje af dit dyr, lige som han eller hun vil kunne træde til, skulle dyret få det dårligt eller komme til skade.

Find din lokale dyrlæge med det samme

Derfor er det en god idé på forhånd at bygge et tillids forhold op til dyrlægen – både når det gælder dig selv om din firbenede ven. Det tilrådes, at du tilmelder dit dyr hos din dyrlæge med det samme du får dyret hjem. På den måde vil din dyrlæge lære dyret at kende fra første færd.

Dyrlægen vil oprette en sundheds bog for dyret, og sørge for, at alle vaccinationer og sundheds tjek er up to date. Ved første besøg vil dyrlægen ydermere foretage en grundig indledende helbreds undersøgelse inklusive et tand eftersyn, og på baggrund heraf vejlede dig i dyrets kost og øvrige behov. Du bør vælge en dyreklinik tæt på din bopæl for på den måde at skåne dyret for den lange transport tid i forbindelse med dyrlæge besøg.

Hvor finder jeg min lokale dyreklinik eller dyrlæge i Værløse?

Leder du efter en veludstyret dyreklinik i Værløse, kan du med fordel vælge Værløse Dyreklinik. Du kan få mere information på https://xn--vrlsedyreklinik-xlb22a.dk/ 

Flere Nyheder