Kurser vil der altid være brug for

07 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man egentlig ser på, hvad et kursus er, så er det en videreudvikling af en person, der lærer en anden person noget, som vedkommende ikke vidste i forvejen.

Det er i forlængelse af det gamle udtryk med, at man skal lære en mand at fiske og ikke bare give ham en fisk.

Og vores verden er bygget på viden, og efter vi lærte at bibeholde den og nedskrive den til senere generationer og oversætte det, så kom det markant bredere ud, end at man blev i sin egen familie og overleverede det mundtligt.

Tænk på de store undervisningsanstalter: Det er virkelig et resultat af, at vi har fundet ud af, at det er godt at lære fra sig, da den viden er noget, som vi kan bygge et samfund på og ikke mindst udvikle det.

Kurser

Kurserne forsvinder næppe

Men det behøver jo ikke foregå som læring på et universitet, hvor man tager sig en uddannelse over mange år, men at man bare skal lære noget, som man gør online, en enkelt time, en dage eller en uge endda!

Og det er så her, at der er opstået kurser, og man kan sige, at kurser i sin rene form er svære at spore sin oprindelse tilbage, for man kan jo spørge, hvad der definerer et kursus?

Det kan jo være forskellige fra land til land, og det er jo ikke et ord, som der er forbundet en bestemt specifikation på, der er meget snæver, for den kan bredes meget ud.

Men pointen er, at der stadig er kurser i mange forskellige omfang, hvoraf der kan nævnes et sted som https://www.4d.dk/ .

Dette sted kommer nok til at forblive længe, men det er stort set stensikkert, at det med at afholde kurser vil bestå længe efter, at dette sted ikke er her længere.

Flere Nyheder