Køb mundbind online – nemt og billigt

04 maj 2020
Astrid Pedersen

Blandt nogle af de mest anvendte værnemidler nu om stunder er mundbind. I det følgende kan du læse mere om hvornår du kan få brug for mundbind.

Hvornår har jeg brug for engangs mundbind?

Måske tror du, at værnemidler kun er noget for folk der arbejder på hospitaler eller i klinikker. Men faktisk kan privat personer også have glæde af mundbind. Hvis du har pådraget dig en virus eller en bakterie infektion, som har sat sig på luftvejene, kan du hindre smittespredning ved hjælp af engangs mundbind.

Det kan for eksempel være en virus så som influenza eller forkølelse – men det kan også være en bakterie infektion så som streptokokker i halsen eller en lungebetændelse. Bakterier og vira spreder sig gennem mikroskopiske dråber – de såkaldte aerosoler – som står ud fra næse og svælg i en sky, når vi hoster eller nyser. Med mundbind, som dækker mund og næse, kan denne sky stoppes – og så undgår du at smitte dine medmennesker.

Hvorfor skal jeg købe mundbind online?

Hvis du har brug for mundbind, er der i denne tid en stor risiko for at disse er udsolgt på apoteket. Derfor kan du med fordel købe dem online. Engangs mundbind behøver hverken at være dyre eller besværlige at bestille i en online shop.

Hos Testsmart kan du købe engangs mundbind i pakninger á 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styk. Hvert enkelt mundbind bliver billigere jo flere du køber. Og da du skal kassere dit mundbind efter brug, kan du lige så godt købe et stort antal. Især hvis du har en begrundet formodning om at du får brug for engangs mundbind i løbet af den nærmeste fremtid.

Hvis du ønsker at købe de CE mærkede 3 lags mundbind i høj kvalitet, kan du se og bestille disse i den online shop på Testsmart.dk

Flere Nyheder