Installering af robotplæneklipper – få det gjort korrekt fra starten

04 marts 2021
Astrid Pedersen

Skal det være slut med at bruge timer på at svede over græsslåningstjansen hver evig eneste sommer? Så har du to gode muligheder. Du kan enten hyre en havemand, eller du kan investere i en moderne robotplæneklipper.

Hvorfor skal jeg købe en robotplæneklipper?

Af disse to muligheder er robotplæneklipperen langt den billigste, nemmeste, og mest fleksible. Hvor en havemand måske holder en hamper timepris har du stort set ingen udgifter på din robotplæneklipper ud over anskaffelse og etablering, og så den strøm det koster at lade den op.

Du kan bruge din robotplæneklipper år efter år – og skal man sammenligne med en omkostningerne forbundet med hyre af en havemand vil din robotplæneklipper have tjent sig selv in i løbet af ganske kort tid. Og så har du garanti for en smuk og veltrimmet plæne hele sommeren igennem helt uden at de selv skal løfte en finger.

Sørg for at installere din robotplæneklipper ordentligt fra starten

Du bør dog sikre dig at din robotplæneklipper er korrekt installeret før du sender den ”i marken”. Først og fremmest er det vigtigt at få monteret kanttråden. Kanttråd til robotplæneklipper er et kabel som skal fastgøres eller nedgraves langs kanten af din plæne således at din robotplæneklipper ved præcis hvor langt den skal gå.

Uden korrekt monteret kanttråd risikerer du at din robotplæneklipper kører uden for plænen, for eksempel ind til naboen, ud på vejen, eller ind i dine bede. Den bedste løsning er at få nedfræset kanttråd til robotplæneklipper frem for at montere denne i jordhøjde. Det ser kønnere ud- og så undgår du at snuble i robotplæneklipperens kanttråd.

Få hjælp til installering af robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk

Hvis du ønsker den smukkeste plæne med knivskarpe kanter lader du et professionelt servicefirma forestå arbejdet med nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper – læs mere på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Flere Nyheder