Indret et flot og nordisk hjem

26 november 2020
Anne-Mette Hansen

Boligen kan indrettes på utallige måder. Hvordan skal din bolig indrettes? Har du brug for boliginspiration til at få nogle gode idéer til dine rum? 

Læs med her, og få tre gode råd til at indrette boligen på smukt og nordisk vis. 

3 gode tips til nordisk indretning af hjemmet 

Rigtig mange elsker den her ærlige og utrolig flotte nordiske stil. Hvor der er fokus på naturmaterialer, rene linjer og enkelhed. Men hvordan skaber du stilen i dine rum? Hvad skal du sætte fokus på og hvilke elementer skal du bruge?

1. Indret med smukt træ og naturlige materialer

Naturlige materialer er en stor del af den nordiske indretning. Det er specielt træ, der bruges rigtig meget til at skabe det dér nordiske touch. Det kan være alt fra et trækøkken til et plankebord i olieret træ. 

2. Gør hjemmet lyst og indbydende 

Hjemmet kan gøres lyst og rart at opholde sig i på flere måder. Det handler specielt, om de farver du bruger og den måde, du lukker lyset ind i rummene på. 

Farver i det nordiske hjem bør være:

– Lyse farver

– Enkle farver

– Bløde farver

I forhold til lysindfald giver det god mening med nogle store vinduespartier, hvorfra du får rigtig meget lys ind i rummet. Desuden kan det også give god mening at vælge lyse gardiner, der falder i ét med indretningen. 

3. Vælg møbler med et skandinavisk udtryk

Dine møbler skal udstråle en stil, der har et nordisk look. Det har rigtig mange skandinavisk producerede møbler. De er nemlig enkle, udført i kvalitetsmaterialer og så har de rene linjer.

Rigtig mange materialer passer ind i den nordiske stil, men det er især møbler udført med træ og behageligt stof. En robust, sort lædersofa er ikke lige det perfekte valg til en nordisk indretning. I stedet er en flot stofsofa i blå med træben rigtig fin.

Få mere inspiration til indretning af boligen her: https://blon.dk/ 

Flere Nyheder