Hvordan er det lige med lektierne til Azure kurser?

24 september 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke garanteret, at der er lektier med til Azure kurser, da det jo kommer helt ud af, hvem der udbyder kurset, og om man ser det som en nødvendig del af kurset, at man også får lektier for.

For nogle udbydere kan man mene, at det er en god måde at få læring ind på, mens andre mener, at det forstyrrer for meget.

Så er der dem, der giver lektier for som noget, hvor det er op til en selv, om man laver det eller ej, da det er en måde at sætte sig ind i sagerne, hvis man føler, man ikke helt har fanget det hele i undervisningen, eller man gerne vil blive lidt bedre til den her del.

Så kan der være lektier, som mere er til for, at man er med på, hvad der kommer til at ske senere, fordi man ikke kan nå at komme igennem stoffet under selve kurset, men man får ikke karakterer eller lignende for det, og det er måske mere noget, som man skal bruge til noget senere gruppearbejde eller individuelt arbejde, hvorfor det er godt at forberede sig.

azure kurser

Måske kan man klare sig uden lektier til Azure kurser?

Hvis vi så antager, at man får lektier for, men det ikke er noget, man bliver hørt eller tjekket i, så kan man jo sige, at det er helt op til en selv, om det er noget, som man gider at lave.

Det kan være en måde at få det ekstra ud af kurset, som man har betalt for, så man tager det hele med, men omvendt kan ens dagligdag være så tætpakket, at man simpelthen ikke har tid til at lave lektier og må springe dem over.

Og endelig har man da også dem, som der mener, at lektier er tidsspilde, og at de sagtens kan klare sig uden.

Flere Nyheder