Få hjælp i forbindelse med indhentning af tilskud til varmepumpe

12 oktober 2020
Astrid Pedersen

Nu om stunder er klima og miljø på alles læber. Der er stort fokus på hvordan vi som samfund og som enkelt personer kan reducere vort globale CO2 aftryk. Og som hus ejer kan du vælge at være på forkant med udviklingen – og skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Kan jeg få tilskud til luft til vand varmepumpe?

Det er muligt at opnå økonomisk tilskud – det såkaldte energitilskud – til anskaffelse, montering og installation af en varmepumpe.

I foråret 2020 indgik den danske regering en meget ambitiøs aftale vedørende nedbringelse af det samlede CO2 udslip i Danmark – for klimaets skyld. Dette indebærer at samtlige danske hus ejere skal til at tænke nyt i forbindelse med opvarmning af boligen. Regeringen vil nemlig have udskiftet alle de gas og olie fyr, som står rundt omkring i de små hjem, med energi effektive og klima venlige luft til vand varmepumper.

Dette betyder alt andet lige en større økonomisk udskrivning for den enkelte hus ejer, også selv om en varmepumpe typisk vil have tjent sig selv ind i løbet af ganske få år. Derfor er det heldigt at du kan opnå tilskud til opsætning af din nye varmepumpe. Og samtidig kan du faktisk få den bedste hjælp til at ansøge om – og indhente – det tilskud du er berettiget til når du køber din nye luft til vand varmepumpe gennem Dansk Varme ApS.

På Dansk Varme ApS’ hjemmeside kan du således ikke blot finde nøjagtig den luft til vand varmepumpe som passer til dig. Du kan også få de seneste nye oplysninger omkring tilskuds ordninger. Og vælger du at lade Dansk Varme ApS levere din nye luft til vand varmepumpe kan du selvfølgelig også få den bedste hjælp til ansøgning om økonomisk tilskud.

Du kan læse mere om energitilskud til varmepumpe på Dansk Varme ApS’ hjemmeside danskvarme.dk

Flere Nyheder