Du kan ikke altid være sikker på at være en dygtig tekstforfatter

14 april 2021
Anders Lundtang Hansen

For tiden arbejder du blandt med at skrive for https://wordpens.com/cases/ , hvor du måske endda har skrevet for nogle af de fremhævede eksempler her.

Det har måske gjort dig lidt stor i slaget, da du føler, at du er med til at skrive for eliten, og når der ved middagsbordet bliver slynget navne på virksomheder over bordet, så kan du påpege, at dem har du skrevet for.

De andre om bordet er imponerede.

Desuden får du også at vide af dem, du er ansat hos, og dine nærmeste, at du er god til at skrive, så det er altid dig, man går til, om der skal skrives en tale, en festsang eller bare lige rette lidt i en skoleopgave.

Du bliver så vant til at befinde dig oppe på denne sky, at du ikke opdager, at der er andre, nyere kræfter, der lurer i baggrunden, som er mere med på beatet, end du er.

Du bliver overhalet som dygtig tekstforfatter

Selvfølgelig kan ingen tage ordets magt fra dig, men hvis du ikke evner at få dit budskab ud gennem den ønskede platform, eller du ikke kan konvertere dine evner til disse, så bliver du langsomt tabt bag en vogn.

Der er intet galt for at fremhæve sig selv og sit værd, men selv en sportsudøver på eliteplan ved også, at man ikke kan befinde sig på tinden for altid, uden at man bliver ved med at forbedre sig og være bedre end konkurrenterne – inden man må droppe at være i gamet grundet alderen.

Af samme grund skal man stadig huske at følge med, hvor tingene de foregår, så man kan tilpasse sig de nye krav, der bliver stillet til en tekstforfatter i fremtiden, hvis det er noget, som man gerne vil blive ved med at arbejde med.

Man kan jo bare se på, hvordan det har udviklet sig gennem tiden at være tekstforfatter – og den udvikling kommer nok til at fortsætte.

Flere Nyheder