Bevar livets store øjeblikke i din fotobog

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Du skal altid kunne gense de største øjeblikke

Du har garanteret oplevet, at dine bedsteforældre tog en fotobog frem, og viste dig billeder fra dengang de blev gift, eller fra dengang dine forældre var små. Du sidder og bladrer i bogen, og pludselig er der gået flere timer. Og det har været som at drømme sig ind i en helt anden verden.

Hvert enkelt billede skal lige nærstuderes, og I skal også snakke om, hvem der er på billedet, og hvornår det er taget. På den måde bliver hvert enkelt billede til sin helt egen lille historie.  

Og du er ikke i tvivl om, at billederne har nogle år på bagen, for de får deres helt egen særlige patina. De bliver en lille smule gulnede, og du kan næsten fornemme, hvoran de med sirlig hånd er blevet sat ind i albummet.

Den særlige følelse får du ikke med en mobiltelefon

Det er blevet meget populært at gemme sine billeder på en mobiltelefon. Du kan tage tusindvis af billeder, og efterhånden er det umuligt at holde styr på, hvad der er hvad, hvis ikke du sorterer i billederne. Og den særlige følelse det er med et rigtig billede, den får du slet ikke på mobilen.

Lav din egen fotobog

Du kan sagtens få en fotobog, som du altid kan tage frem, når du gerne vil se de helt særlige billeder. Og du kan også sagtens få en billig fotobog, som ikke koster en formue. 

Det er supernemt at printe dine fotos, som du har liggende på diverse devices. Så er de lige til at sætte ind i mappen, som du kan ligge i skabet, sammen med andre ting som du holder meget af. Husk evt. at skrive en lille tekst om motivet på bagsiden af billedet, så du kan huske den særlige stemning da billedet blev taget, og hvem der er med på det.

Gå ind på Dinfotobog.dk. De er eksperter i fotobøger og fotomapper, og kan hjælpe dig med en bog, som passer til lige dine behov og ønsker.

Nyd dine billeder og de gode minder.